Carlsberg står bag den nye fanzone, Carlsberg Corner, og gør det muligt at nedsætte oprettelsesgebyret på sæsonkort

I samarbejde med Carlsberg slås dørene i den kommende sæson op til den nye fanzone, Carlsberg Corner - et helt nyt fanområde i VinMedKant Arenas forhal fyldt med stemning, hvor Bulldogs-passionen og fællesskabet kan dyrkes. Carlsberg Corner skal være med til at løfte den samlede fanoplevelse og er det nye samlingssted for alle, inden det går løs til kampene på den fynske is.

Carlsberg dyrker fællesskabet, støtter fankulturen og skaber stemningsfyldte oplevelser. Derfor er det nu også blevet muligt at nedsætte oprettelsesgebyret på nye sæsonkort til 249,-, så endnu flere kan blive del af fællesskabet i og omkring Odense Bulldogs og være med til at bakke op om holdet.

Henrik Kirk, Senior Area Manager i Carlsberg, glæder sig til at byde de mange fans velkommen i Carlsberg Corner, hvor sammenholdet kan blomstre og fællesskabet dyrkes: "Med Carlsberg Corner skaber vi et samlingspunkt inden kampene, hvor fansene kan få en masse gode oplevelser og sammenholdet kan dyrkes. I Carlsberg er vi meget glade for denne mulighed og vi vil gerne støtte fællesskabet, så meget som muligt. Derfor er det også glædeligt, at det nu er muligt at spare halvdelen af oprettelsesgebyret på sæsonkort, så endnu flere kan få glæde af den nye fanzone og være med til at skabe den gode stemning."

I Carlsberg Corner er der autentiske siddeområder og fyldt med ishockeyeffekter, som skaber den helt rette opvarmningsstemning til kampene, inden at Bulldogs skal synges godt på vej fra lægterne. Fanzonen åbner halvanden time før kampstart og i løbet af sæsonen vil der være masser af underholdning med blandt andet livemusik, konkurrencer og spilkonsoller for store og små.


125.919kr. indsamlet til Kræftens Bekæmpelse Spar oprettelsesgebyret på dit UNLIMITED sæsonkort