26-årige Brien Diffley tilslutter sig Odense Bulldogs

Backlinjen i Odense Bulldogs forstærkes i den kommende sæson med tilgangen af amerikanske Brien Diffley, der skifter til klubben på en etårig kontrakt.

Den 26-årige offensive back kommer til Odense Bulldogs med lige knap 100 kampe i ECHL på CV’et og to sæsoner i den franske Ligue Magnus, hvor han skøjtede ud for Cergy-Pontoise i 74 kampe og noterede sig 44 point.

I den seneste sæson spillede Brien Diffley i førstekæden for Cergy-Pontoise og sammen med holdet tog de ligaen med storm og endte på en flot fjerdeplads efter en stærk præstation af klubben. Brian Diffley var helt afgørende i denne præstation og spillede en vital rolle på holdet igennem hele sæsonen, hvor han stod bag 34 point.

”Brien Diffley tilslutter sig truppen efter at have tilbragt de seneste to sæsoner i Frankrig, hvor hans ansvar på isen for alvor er vokset. Han er en stærkt skøjtende back, der formår at levere både solide defensive- og offensive aktioner frem i banen – præcis som det er nødvendigt i moderne hockey. Han har stærke pasningsevner og er en back, der er vant til at tage meget istid.” Fortæller Paul Thompson, cheftræner i Odense Bulldogs, og afrunder:

”Kvaliteterne som Brien tilfører truppen, giver en god balance både defensivt og offensivt med henblik på den kommende sæson.” 

Brien Diffley vil skøjte ud for Odense Bulldogs med nummer 65 på ryggen.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Sidste chance for at blive Guld Bulldogs medlem Få ubegrænset adgang til Odense Bulldogs med et sæsonkort