Odense Bulldogs etablerer og driver fra 2023 et branchenetværk kaldet 'Metal Netværket'. Netværket har fokus på forretningsudvikling, vidensdeling og inspiration til ejere, leder og beslutningstagere i virksomheder indenfor metal, produktion samt underleverandører.

Metal Netværket er et branchenetværk for virksomheder og organisationer, der arbejder inden for samme branche eller industri. Formålet med et branchenetværk er at fremme samarbejde mellem virksomheder inden for metalbranchen. Dette kan omfatte deling af viden, erfaringer og ressourcer, samt samarbejde om udvikling af nye produkter eller tjenester.

Metal Netværket i Odense Bulldogs kan være en værdifuld ressource for medlemmerne, da det bl.a. giver adgang til information om markedstendenser, konkurrence og nye teknologier. Derudover vil netværket give dig rig mulighed for at opbygge relationer og netværke med andre virksomheder inden for metalbranchen. Det kan give en platform for innovation og samarbejde, og give adgang til nye muligheder og ressourcer, der ellers ville være utilgængelige.

Formålet med Metal Netværket er at skabe et fællesskab, hvor ligesindede mennesker, om man sidder med et færdigprodukt eller er underleverandør, har et fælles fokus. Problemer, udfordringer og muligheder er ofte de samme indenfor branchen og derfor mener vi at det er relevant at bringe metalvirksomhederne sammen.

Virksomhederne som er en del af Metal Netværket får udover en masse spændende ishockey og promovering i forbindelse med kampe, adgang til fem årlige netværksmøder, som afholdes hos virksomhederne. Derudover vil der være adgang til 2 årlige arrangementer med det øvrige Bulldogs Netværk, golfarrangement med Bulldogs Netværket, samt spillerpræsentation ved opstart inkl. Netværk.

Eksempler på indhold til netværksmøderne er følgende: Grøn omstilling, bæredygtigheds rapportering, branche økonomi, energi modeller og lønninger/niveauer & medarbejder rekruttering.

Metal Netværket har følgende muligheder for markedsføring inkluderet i aftalen:

Adgang til Business news (Nyhedsbrev som bliver sendt ud til alle sponsorer en gang månedligt, hvor alle virksomheder får en sektion til promovering af deres virksomhed).

Logoprofilering på www.bulldogs.dk, hvor virksomheden bliver synlig under ”Samarbejdspartnere” på hjemmesiden sammen med resten af bulldogs netværket.

Virksomheden får synlighed på tavle i pucken under sektionen ”Metal Netværket”.

Derudover får Metal Netværket 1 årligt fælles kampsponsorat, hvor virksomhederne får profilering, 2 VIP-pladser pr- virksomhed samt 25 ståplads billetter pr. virksomhed til medarbejdere.

Metal Netværket har følgende billetter inkluderet i aftalen pr. sæson:

4 årlige VIP-arrangementer ved hjemmekampe for 1 person

50 ståpladser pr. firma pr. sæson

Prisen er 15.000, - kr. pr. år. 

Kontakt Jacob Landtved for yderlige information eller tilmelding på telefon 53 60 05 35 eller mail: jl@bulldogs.dk