Da Metal-ligaen grundet Covid-19 fik en brat afslutning ophørte Odense Bulldogs umiddelbare kortsigtede forretningsmuligheder. Der er derfor iværksat et støtte-event til fordel for vores fælles ishockey-projekt på Fyn.

Odense Bulldogs sluttede sæsonen af med en række sejre, masser af folk i hallen og en fantastisk stemning på lægterne. Det er sådan ishockey i Odense skal være – også næste sæson. 

Med god inspiration fra kolleger i ishockeyverdenen igangsætter vi derfor initiativet med støttebilletter med henblik på at sikre Odense Bulldogs fremtid.  

Virtuelle billetter

Idéen bag tiltaget stammer fra den tyske fodboldklub Dynamo Dresden, som i 2012 solgte fiktive billetter til en kamp uden tilskuere. I lyset af den seneste tids udvikling har danske og svenske ishockeyklubber taget initiativet til sig ved at sælge billetter til kampe, som ikke bliver spillet, i håbet om at kunne minimere de økonomiske skader. 

Billetterne til vores virtuelle støttekamp koster 125 kr. pr. stk. og fungerer som donationer. De er af symbolsk betydning og kan derfor ikke bruges til fremtidige kampe, men er en værdifuld og vigtig hjælp for os. Vi ved, at der er en masse sponsorer og supportere, som vil Odense Bulldogs det bedste - og vi håber, at I i denne ekstraordinære situation endnu en gang vil give jeres opbakning og hjælpe os med at få en ’udsolgt’ arena. Derudover har vi fået lavet 10 stk. Dale Mitchell #13 spillertrøjer og fået Dale Mitchell-trøjen fra præsentationsvideoen retur med hans signatur på. Der trækkes lod om trøjerne blandt alle, som køber en støttebillet.  

Køb billetter til støttekampen på https://shop.bulldogs.dk allerede i dag og oplev vores støttekamp-gimmick på vores hjemmeside.  

Bulldogs vs TBD

Fra lørdag den 28. marts kl. 12.00 på www.bulldogs.dk 

Optakt, med interessante spillerinteviews

Tak for denne sæson

Støttebilletter vil stadig kunne købes efter lørdag den 28. marts. 

#LetsGoBulldogs   


Virtuel Hockeykamp: Odense Bulldogs vs. Winnipeg Jets STATUS - ODENSE: Mitchell er sikret, nøglespillere på kontrakt