Odense Bulldogs vandt 5-4 over Rødovre Mighty Bulls efter overtid

Efter seneste spillerunde stod det klart, at håbet om en slutspilsplads ikke kunne realiseres. Opgøret mod Rødovre Mighty Bulls søndag eftermiddag var derfor sæsonens sidste på egen is i VinMedKant Arena. Udover dette var det også Dale Mitchells sidste hjemmekamp for Odense Bulldogs. Kampen var derfor dedikeret som en hyldest til den målfarlige canadier med både taler og videohilsner fra nær og fjern til Dale Mitchell.

Begge hold kom bragende fra start, men særligt Bulldogs ville frem på banen og spillede både frit og uden pres. Det resulterede i en scoring til hjemmeholdet i det syvende minut, da Sebastian Ehlers åbnede ballet med sin første sæsonscoring assisteret af Joseph Mizzi og Albin Lindgren. Seks minutter senere udbyggede hjemmeholdet føringen, da Martin Larsen satte pucken ind bag en chanceløs William Roth i Rødovre-målet efter et kynisk powerplay-angreb, hvorefter Bulldogs kunne gå tilfredse til pause med en føring på 2-0 efter første periode.

Anden periode var en tæt affære og begge mandskaber bed fra sig på isen. I det 13. minut reducerede Trevor Cheek fra Rødovre til stillingen 2-1 og bragte spænding tilbage i opgøret, hvor ellers Bulldogs sad tungt på spillet. Til trods for to udvisninger til henholdsvis Oliver Anker og Martin Larsen holdte hjemmeholdet fast i spillet og gik til pause i front.

Kampens tredje periode startede i højt tempo og efter tre minutters spil udlignede Rødovre på mål af Jonatan Nielsen stillingen til 2-2 og spændingen var for alvor genskabt. Blot halvandet minut senere tog Rødovre føringen efter Jeremy Beaudry udnyttede et powerplay og sendte pucken ind bag en chanceløs Tadeas Galansky i Odense-målet. Føringen holdte dog ikke længe, da Joseph Mizzi 42 sekunder senere bragte Bulldogs tilbage i kampen med scoringen til 3-3.
Det højintense niveau fortsatte kampen ud, da Guillaume Leclerc scorede til 3-4 og satte hjemmeholdet under pres. To minutter før tid bankede Dale Mitchell pucken i nettet i sin afskedskamp på hjemmebane til stillingen 4-4 og sendte kampen og Bulldogs i overtid.

I overtiden blev Oliver Anker sendt afsted som en raket mod målet og stensikkert sendte han pucken i mål og sikrede Bulldogs sin første overtidssejr i sæsonen.


TV: Mål fra Odense - Rødovre SLUTSPILLET: Her er Metal Ligaens Covid 19-protokol for de afgørende kampe