Publikumsfavorit og tidligere kaptajn Martin Larsen er tilbage i Odense!

Odense Bulldogs er stolte og glade over at kunne præsentere en markant forstærkning til holdet. Efter tidligere på året at have annonceret karriestop til fordel for en karriere i Forsvaret vender Martin Larsen nu tilbage på isen for Odense Bulldogs.

Martin var i sidste sæson kaptajn for holdet, publikumsfavorit og til hver eneste kamp garant for en helstøbt arbejdsindsats.

”Vi har løbende været i dialog med Martin siden han stoppede, og vi har fornemmet, at han ikke var helt færdig med at spille ishockey på topplan. Vi er derfor utrolig glade for, at det er lykkedes at finde en løsning, hvor Martin fortsat kan passe sit arbejde hos Forsvaret og kombinere det med at spille for Bulldogs. Med Martin på holdet får vi tilført erfaring til vores unge backlinje, og Martin kan dermed være med til at aflaste vores øvrige rutinerede backs, så ansvaret bliver delt ud på flere spillere,” udtaler sportschef Henrik Benjaminsen.

”Jeg har med god velvilje fra de højere instanser i Den Kongelige Livgarde fået lov til at forfølge de to ting der betyder mest for mig udover familie. Jeg vil derfor fra dags dato både være Garder og Bulldog. Det er derfor med sprudlende glæde og hamrende hjerte, at jeg igen har fået den fantastiske ære at trække den vigtigste trøje i mit liv over hovedet igen.

Vores veje skiltes ved slutningen af sidste sæson, da jeg skulle i Den Kongelige Livgarde. Det gjorde ondt helt inde i mit altid trofaste Bulldogs hjerte, men der var nogle ting jeg var nødt til at opleve. Jeg vil vove at postulere, at jeg lige nu er verdens heldigste mand. Jeg får lov at spille verdens mest fantastiske sport, foran verdens bedste supporterer og sponsorer, samtidigt med jeg har den storslåede ære at stå vagt for hendes majestæt dronning Margrethe d. 2 af Danmark.

Jeg kommer tilbage til Bulldogs med nye kerneværdier og sult på livet. Men tag ikke fejl, det er stadig den gode gamle 28, der endnu engang snører skøjterne med ild i øjnene og Bulldogs attitude, så det vil noget,” udtaler Martin Larsen.

Martin har skrevet kontrakt for resten af sæsonen og træner med første gang søndag, hvorefter trænerteamet løbende vil vurdere, hvornår han er klar til at spille kampe. Der skal lyde en stor tak til Den Kongelige Livgarde for at gøre comebacket muligt.

 

Evt. supplerende oplysninger:

Cheftræner Pelle Svensson, tlf. 0046-733942020

Sportschef Henrik Benjaminsen, tlf. 2073 1906


Daugulis: Stadig optimisme i vores omklædningsrum 5 Bulldogs spillere udtaget til U20 landsholdet!