Til trods for ihærdig fight på isen måtte Bulldogs tirsdag aften se sig slået af gæsterne fra White Hawks

Tirsdag aften tørnede Odense Bulldogs sammen med Metal Ligaens nummer 7, Frederikshavn White Hawks, i Spar Nord Arena. Det blev et særdeles målrigt opgør. Desværre for Paul Thompson og hans tropper blev det endelige resultat 1-6 i udeholdets favør.

Odense Bulldogs kom spillemæssigt godt fra start, men det forhindrede desværre ikke Frederikshavns, Eemeli Räsänen i at score efter godt 9 minutters spil.

Det gav de fynske spillere blod på tanden. De formåede at sætte sig på resten af første periode, med en flot udligning til følge. Efter et godt forsvar, opsnappede Bulldogs' Mathias Mølgaard pucken midt i den neutrale zone. Herfra skøjtede han ene mand mod mål. Et sikkert vip over White Hawks-målmand Tadeas Galanskys stav, sikrede Bulldogs' eneste scoring i kampen.

Det var en stærk 1. periode for hjemmeholdet, der dog måtte tage til takke med et lige resultat til første pause.

Det skulle vise sig at 1. periode var Odenses største højdepunkt denne tirsdag aften. Frederikshavn kom stærkt ud til 2. periode og fremtvang en tidlig 2-minutters straf til Ales Sova. Kort efter Bulldogs igen blev fuldtallig måtte målmand Albert Adamsen dog se sig passeret på ny til stillingen 1-2 til gæsterne.

Herefter var Odenses spil desværre præget af fejlpasninger. Det resulterede desværre også i et pucktab i egen defensive zone, som White Hawks omsatte til scoring og fornyede måltavlens regnskab til 1-3.

Bulldogs' største lyspunkt i 2. periode var, da Lukas Bach Nielsen fik fat i pucken tæt ved målet fra en noget uopmærksom nordjysk defensiv. Denne gang kom Galansky dog i vejen, på trods af en hurtig og god indsats fra Odenses nummer 42.

Kampens sidste periode blev der, hvor Odense skulle satse og spille for comebacket. Aggressivt og offensivt så det ud fra start, men et velspillende og overskudsfyldt White Hawks-hold fik lukket godt af, og spillede sig til flere store chancer.

Det skulle dog være et skud fra distancen som åbnede målkontoen i 3. periode. Det var igen Eemeli Räsänen der her blev dobbelt målscorer. En afretning gjorde at Albert Adamsen desværre ikke kunne holde pucken ude af nettet.

Det skulle også blive både 1-5 og 1-6. Sidstnævnte var kampens måske flotteste White Hawks-scoring da Mark Mcneill i Powerplay sender pucken flot ind fra distancen efter en hurtig spilvending af de mørkeblå. Det blev også slutresultatet i Spar Nord Arena denne aften.

Hvad der startede som en meget lige og jævnbyrdig kamp, skulle ende med at være en hård skæbne for de rød-hvide Odenseanere. Til trods for det, kæmpede de bravt hele kampen og forsøgte at angribe til sidste fløjt.

Torsdag har Odense Bulldogs mulighed for genrejsning når de tager til det sjællandske for at møde Herlev Eagles. De spiller næste hjemmekamp søndag d. 26. September imod Esbjerg Energy i Spar Nord Arena kl. 19.00

Odense Bulldogs går på isen for danske soldaterveteraner VIDEO: Se højdepunkterne fra Odense-Frederikshavn