Kendt samarbejdspartner i nye klæder øger engagementet til Partnerniveau i Odense Bulldogs

Eurostar ved Leif Andersen bliver ny Partner i Odense Bulldogs. Den skarpe læser vil lynhurtigt gennemskue, at Leif Andersen ikke er et nyt ansigt blandt samarbejdspartnerne i Bulldogs, men en kendt skikkelse - dog nu i ny indpakning. Leif Andersen har været fast mand på tribunen igennem mange år og fortsætter den markante opbakning som repræsentant for Eurostar.

Leif Andersen fortæller: "Jeg har i flere år igennem min egen virksomhed haft et samarbejde med Bulldogs, og er nu så heldig, at Eurostar A/S, hvor jeg er i dag, fortsætter det samarbejde, som jeg i sin tid startede. Jeg har en stor interesse for ishockey og lige netop Bulldogs har en særlig plads hos mig. Det hele startede for små 20 år siden, da min nevø, Søren 'Peewee' Nielsen, startede i buret for Bulldogs og ligesiden er min kone og jeg kommet i arenaen."

Eurostar er en del af SAFEROAD-gruppen og er blandt Danmarks førende virksomheder inden for kørebaneafmærkning, vejmarkering og markering af parkeringspladser. Siden 2004 har Eurostar håndplukket fagligt dygtige medarbejdere på alle niveauer, så de den dag i dag har det stærkeste team inden for sin branche.

"Jeg glæder mig til igen at komme igang med netværket og skabe nogle stærke relationer, og så skal vi selvfølgelig have Bulldogs med i slutspillet!" Tilføjer Leif Andersen.


OPTAKT: Herning Blue Fox-Odense Bulldogs Kampen mod Esbjerg Energy flyttes til kl. 19:00