Mere end 800 tilskuere var klar på lægterne til sæsonens første testkamp

Fredag aften løb sæsonens første test af stablen i Spar Nord Arena. Her gæstede SønderjyskE den fynske hule, og Paul Thompsons tropper, hvor formen for første gang skulle stå sin prøve.

Odense Bulldogs var uden de tre nordamerikanere; Blake Bennett, Michael Prapavessis og Brandon Estes, som alle tre måtte se til fra sidelinjen, da deres respektive arbejdstilladelser endnu ikke var blevet godkendt.

Også Joakim Thelin og Mathias Mølgaard var begge fraværende grundet skader.

Det var derfor et decimeret Bulldogs-mandskab, der tog i mod sidste sæsons mestre fra SønderjyskE, der stillede op med en tæt på stærkeste opstilling. Til trods for dette holdt det fynske mandskab stand i de første to perioder, hvor stillingen herefter var 0-0. I tredje periode fik gæsterne hul på bylden og scorede fem gange på mindre end ti minutter og kampen endte derfor 0-5 i sønderjydernes favør. 

Opbakningen i Spar Nord Arena fejlede dog ikke noget, hvor knap 900 tilskuere havde fundet vej til lægterne, og derfor dannede en ganske fin ramme for den første hjemmekamp i forberedelserne frem mod sæsonstart.

Nu venter returopgøret fredag aften i SønderjyskE og her håber man, at arbejdstilladelserne for Bennett, Prapavessis og Estes alle er faldet på plads, mens også Thelin håbes at være tilbage og klar fra start på isen.


Logistikkompagniet indgår toårig sponsoraftale med Odense Bulldogs SønderjyskE slog Odense med sikre 5-0 i Spar Nord Arena